mm:ltä löytyi haaste, johon piti vastata. 19.10.2007 kirjoitin:

Miesasiaa

Olipa kerran, joskus jokunen vuosikymmen sitten, viisi naista, joiden päivä alkoi neuvottelulla. Se yksi, jonka luo ne neljä menivät, oli kattanut kahvipöydän, tuoretta pullaakin oli. Kun keskustelusta ei meinannut tulla loppua, pullanhimoisin sanoi toiselle: no, asiamies ottaa nyt, kun lakimies tarjoaa. Että luottamusmiehetkin saa. Sitten hän kääntyi viidennen puoleen: mikäs mies se sinä olet? Viides hämmentyi hetkeksi, mutta sanoi sitten: ainakin minä olen Suomen Sanomalehtimiesliiton jäsen.

Ja toinen tarina tältä samalta vuosikymmeneltä, jolloin henkilöstölehtien työpaikkareportaasien kuvateksteistä voitiin yleensä lukea: kuvassa oikealta osastopäällikkö Sejase, merkonomi Sejase, vahtimestari Sejase, rouvat Nejane sekä neidit Nejane. Teollisuuspaikkakunnalla oli tulossa isoja muutoksia ja siksi oli järjestetty henkilöstötilaisuus oikein paneeleineen. Paneelin vetäjä esitteli panelistit: henkilöstöpäällikkö Sejase, insinööri Sejase sekä X-liitosta Helsingistä - neiti vai rouva? Sejase. - AsiaMIES, selvensi neiti tai rouva Sejase.

Juttuun tuli Obeesialta kommentti:
Minä olin syntyessäni vesimies, töissä esimies, sitten aloin laulaa kirkkokuorossa tenoria muitten miesten kanssa, nyt kasvaa jo parta...
Mihin Sokea kana vastasi:

Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville, Obeesia!
Suomea opiskeleva ystävätär ihmetteli myös sanaa poikamiestyttö - hermafrodiitti vai mitä? Siinähän on kaikki muut paitsi nainen. Suomalaisessa naisessa löytyy!