Tehtävä: Kerro mikä on haaveesi (3 kpl) ja niiden toteuttamisaikataulu. Haasta mukaan kolme ystävää. Katsotaan miten haaveet toteutuvat. Haaveet voivat olla ihan pieniäkin. Voit laittaa isommille haaveille takarajan kauemmaksikin tulevaisuuteen. Pyri siihen, että kolme haavetta toteutuu kuukausittain.

Kuusikymppisen haaveita kysyt, mm,  kauhistuksen kanahäkki! On aika rohkeaa unelmoida julkisesti tässä iässä - pitäisi jo ainakin esittää realistia. Ja ettäkö pitäisi joka kuukausi toteuttaa peräti kolme haavetta? Ne ovat sitten tosi pieniä. Jos haaveillaan, niin sitten kunnolla!
Lottovoitto. Maksaisin velkani pois ja läheistenkin velat. Ostaisin valkoiseksi kalkitun mökin vuoristokylästä puronvarrelta - paitsi että koska ehtisin olla siellä? Ai niin, se toteuttamisaikataulukin. Pitäisi kai ainakin alkaa lotota. Mutta taitaisi todennäköisyys silti olla aika pieni - unohdetaan koko juttu.
Ihana romanssi sitten. Jonkun kanssa, jolla olisi samanlainen elämäntapa eikä mitään vaatimuksia. No joo - ja sitä paitsi sitäkään ei voi suunnitella saati aikatauluttaa. Senkin todennäköisyys, että vastakkaisen immuunijärjestelmän hullaannuttava tuoksu yllättäen ja pyytämättä tulisi jostain sieraimiin, on aika pieni. Periaatteessa kuitenkin ehkä hiukan isompi kuin lottovoitossa, mutta ei paljon. Pyyhitään sekin yli.

Miten olisivat sitten nämä:
1.Saisin kootuksi/järjestetyksi sen teemanäyttelyn, jota olen yhdistyksessäni ehdottanut. Kirjoittamaton sääntö on, että ehdottaja hoitaa. Koska en tiedä aiheesta mitään, olen jo ollut yhteydessä yhteen asiantuntijaan ja etsin tiloja. Toteutumisaikataulu: syyskuu.
2. Yhdestä jo sovitusta pidemmästä tekstistä tulisi kunnollinen  - deadlinet pidän aina, mutta laatu vaihtelee. Aikataulun takaraja: syyskuu.
3. Runsaan viikon päästä alkavasta Berliinin-matkasta tulisi sellainen, että tytär, vävy ja sisar haluaisivat muistella sitä vielä vuosienkin jälkeen. Aikataulu: maaliskuu.

Ja haasteet. Unelmointikykyisiä ihmisiä olisivat ainakin Soli, Iines ja Ei saa mennä ulos saunaiholla. Jos nyt sitten rupeaisivat - edes sen takia, että jotain kevääntapaista oli ainakin pari päivää sitten ilmassa.